MISCHA BARTON

Novo prebivalište - Pariz

Američka glumica Misha Barton odnedavo ima novu adresu. Ova rođena Londončanka trenutno oprema svoj novi dom u Parizu, koji je kupila kako bi joj boravak u Francuskoj za vrijeme Kanskog filmskog festivala bio što ugodniji.

-Trenutno živim u Parizu, a na nekoliko ću dana svratiti i u Cannes – izjavila je glumica koja će se na tom filmskom festivalu predstaviti s dva filma, od kojih je jedan “You and I”, film inspiriran pričom o ruskom pop dvojcu t.A.T.u.

Otkako je u utorak stigla u Pariz, bivša zvijezda tinejđerskog serijala “The OC” uglavnom daje izjave za medije i uživa u slobodnom vremenu, a sada će, sa stalnom adresom u Gradu svjetlosti, lakše uživati u sjaju i glamuru svečanih premijera i glumačkih partyja. A već jučer je, na zabavi koju su priredili Chopard i Ferreti, obožavateljima davala autograme potpisujući se na toaletni papir.

-Oduvijek sam se željela doseliti ovamo – kaže Mischa (22), koja Pariz redovito posjećuje još od svoje 12. godine, upravo zbog festivala u Cannesu i glamuroznih zabava kojima je popraćen.

Martina Vulić

Linker
25. travanj 2024 04:14