TRANSFER IZ SNOVA

Obitelj Modrić seli u Madrid

Nakon dugih pregovora i brojnih nagađanja hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (26) postao je danas igračem Real Madrida, jednog od najbogatijih i najuspješnijih klubova u nogometnoj povijesti. Tijekom višemjesečnog licitiranja između Modrićevog dosadašnjeg poslodavca Daniela Levyja, predsjednika Tottenham Hotspura, i Florentina Pereza ispred Real Madrida Luka je bio izvrgnut neizvjesnosti i strepnji za buduću karijeru, a stres su povećavala medijska nagađanja i Modrićev izravan sukob s Levyjem, prilikom kojega je čak stupio u štrajk.

U svemu tome Luki je najveću podršku pružala supruga Vanja (31) koja je s njihovim dvogodišnjim sinom Ivanom bila uz njega u Londonu. Cijela obitelj sada će se preseliti u Madrid, a toplija klima zacijelo će prijati talentiranom veznjaku skromnog podrijetla koji je prve godine života proveo u ličkom zaseoku Modrići. Koliko su sretni s dolaskom u novo okruženje, obitelj je pokazala na Lukinom predstavljanju novinarima, gdje su zajedno pozirali.

Ivan, Luka i Vanja Modrić na predstavljanju u Madridu Foto: AP / Cropix

Prije negoli potraži stan u kojem će živjeti s Vanjom i Ivanom, Luka je danas morao odraditi liječnički pregled i službeno predstavljanje, a navečer mu slijedi i prvi trening s novim suigračima, među kojima su i zvijezde poput Cristiana Ronalda. Kada se obitelj konačno ponovno okupi pod španjolskim suncem troškovi života vjerojatno im neće predstavljati veliki problem, budući da će Luka zarađivati osam milijuna eura godišnje. Svojim transferom vrijednim 35 milijuna eura Modrić je ujedno najskuplji hrvatski sportaš u povijesti.

Vanja i Luka Modrić vjenčali su se u svibnju 2010. godine, a mjesec dana kasnije postali su po prvi put roditelji. U vezi su još od vremena kada je Luka kao 19-godišnjak došao u zagrebački Dinamo. Vanja Modrić, djevojački Bosnić, po zanimanju je ekonomistica.

Luka Modrić odmah je novinarima pokazao što zna s loptom Foto: AP / Cropix

Linker
28. travanj 2024 22:51