JENNIFER HUDSON

Obiteljska tragedija

Majka i brat oskarovke Jennifer Hudson ubijeni su u svom stanu u Chicagu, dok je sedmogodišnji nećak nestao te je za njim policija pokrenula potragu.

Neslužbeni izvori govore kako je majka Darnell Donnerson (57) upucana u glavu, a brat Jason (29) u prsa te kako u kući nije bilo nikakvih znako­va provale.

Policija je već privela osumnjičenika za ubojstva, Jenniferinog šurjaka Williama Balfoura (27), za kojeg se sumnja kako je oteo Juliana Kinga (7), ali dječaka, koji je Balfourov posinak, još nisu pronašli. William je na uvjetnoj slobodi i već je proveo gotovo sedam godina u zatvoru zbog pokušaja ubojstva, krađe vozila i posjedovanja ukradenog vozila.

27-godišnja Jennifer Hudson slavu je stekla nastupom u reality showu Američki idol, gdje je i pobijedila 2004. Ondje su zapažene njezine pjevačke mogućnosti pa je dobila ulogu Effie White u adaptaciji brodvejskog mjuzikla “Komadi iz snova” (“Dreamgirls”). Za nju je 2007. primila brojne prestižne nagrade, uključujući Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu.

Barbara Ivezić

Linker
29. travanj 2024 02:32