STOMATOLOŠKI CENTAR DR. ŠTIMAC

Objava pobjednika humanitarnog makeovera Stomatološkog centra Štimac

U nastavku Vam donosimo pismo voditeljice centra: dr.med.dent. Maje Jagodić – Štimac koja se svim kandidatima htjela osobno obratiti i zahvaliti što su sudjelovali u natječaju.

Zahvaljujemo Vam se što ste sudjelovali u natječaju za humanitarni makeover 2015. godine. U izbor su uzeti svi segmenti prijave, od situacije u usnoj šupljini do životne priče i svega što ste s nama podijelili. Nakon dugog vijećanja cijelog tima Stomatološkog centra Štimac izabrane su tri kandidatkinje: Lidija Bošnjak, Ida Korošec i Ljubica Petrović. Svaka kandidatkinja specifična je po nekom svom problemu i njen završni izgled biti će spoj mnoštvo različitih stomatoloških tretmana. Kako bi se barem nekako izašlo u susret svim kandidatima i zahvalilo što su sudjelovali u natječaju, Stomatološki centar Štimac odlučio je prijavljenim kandidatima makeovera ponuditi da dođu na besplatan stomatološki pregled i saznaju sve o situaciji u usnoj šupljini. Isto tako daruju kandidatima 20% popustana sve stomatološke tretmane do kraja 2015. godine. Ukoliko ćete imati bilo kakva pitanja ili biti zainteresirani za dolazak na pregled i razgovor, obratiti im se možete telefonski na broj 01/3633-602 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osobno pismo doktorice Maje Jagodić-Štimac kandidatima makeovera:

„Dragi prijatelji!

Zašto prijatelji? Zato jer jedino prijateljima povjerite sve svoje najiskrenije tajne, svoje strahove, nadanja i razočarenja. Mnoge od Vas nisam nikada osobno upoznala, niti ste Vi upoznali mene, međutim duboko sam proživjela svaku Vašu životnu priču i nakon toga dugo promišljala. Beskrajno mi je žao što ne možemo pomoći svima Vama, ako nikako drugačije, onda barem s novim osmijehom na Vašem licu.

Posebno se obraćam djeci koja pišu za svoje roditelje, koja pate skupa s njima kroz život, postrance ih promatraju i svom svojom dušom ih vole. Na stotine sinova i kćeri piše umjesto svojih roditelja, žele vidjeti ponovno osmijeh na njihovom licu i žele im vratiti sve ono što su im oni kroz život pružili. Duboko me dirnula briga tih mladih velikih ljudi, koji sada na neki način žele vratiti životni dug. Tim roditeljima čestitam jer možda nisu ni svjesni, uz sve što nemaju, kakvo blago u toj djeci imaju. Koliko su im ljubavi, brige i pažnje pružili i sada im se to vraća.

Obraćam se i svima vama koji ste osobno pisali, razotkrivali svoje životne nedaće i budite uvjereni da će to ostati isključivo naša tajna. Treba čovjek smoći snage da stane pred svijet, ispriča svoju priču i pokaže se u obliku koji ni sam ne voli gledati. Iskreno čestitam na hrabrosti. Divim se i svim prijateljima koji su pisali za svoje drage, želeći im početak novoga života.

Nažalost možemo uzeti samo 3 kandidata i svi ti izabrani pacijenti su odabrani (teškim odlukama smo ih odabrali) po savjesti i u najboljoj namjeri. Iz naših prijašnjih makeovera ste vidjeli da su to osobe potrebite i koliko im je bio potreban stomatološki zahvat, prvenstveno zbog njihovog zdravlja, a onda nastavno tome zbog novog životnog puta. Naša 3 odabrana kandidata su odabrana u punoj vjeri da smo postupili u skladu Hipokratove zakletve.“

Linker
25. travanj 2024 15:17