Objavljena snimka uhićenja Reese Witherspoon

Glumica i njezin suprug snimljeni su ispred automobila, a dok on mirno čeka privođenje, ona se opire i svađa s policajcem

Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth uhićeni su prošli tjedan u Atlanti, a danas je isplivala i snimka tog događaja. Njega je policija privela zbog vožnje u pijanom stanju, a nju zbog sukoba s policijskim službenikom. Naime, prometni policajci su automobil zaustavili zbog toga što se kretao u pogrešnoj traci, a nakon što su utvrdili da je vozač pijan, Witherspoon se pokušala izvući od kazne, pozivajući se na svoju slavu.

– Gospođa Witherspoon se počela vješati po vratima auta i govoriti da ne vjeruje da sam pravi policajac. Rekao sam gospođi da spusti svoju stražnjicu i šuti. Pitala me znam li tko je ona, a ja sam joj odgovorio da to nije važno. Rekla mi je da ću uskoro doznati jer moje će se ime pojaviti u svim vijestima. Rekao sam da je to u redu – napisao je policajac u izvještaju, a glumica se uskoro ispričala javnosti preko svojih glasnogovornika.

– Očito sam previše popila i osjećam se loše zbog onog što sam izrekla. Bila je to strašna situacija i bila sam zabrinuta zbog svog supruga, ali to ne opravdava moje ponašanje. Ponašala sam se loše prema policajcu koji je samo radio svoj posao. Riječi koje sam izrekla nisu odraz onog kakva sam kao osoba. Poštujem policiju i jako mi je žao zbog mog ponašanja – stoji u priopćenju koje je potpisala Witherspoon.

http://www.youtube.com/watch?v=g9fwe_NEerE&feature=player_embedded

Linker
24. travanj 2024 13:39