GLORIA PROMO: KEUNE VITAL NUTRITION

Obnavlja i štiti suhu, poroznu i oštećenu kosu

Nutri-Injection Technology: Proteini, sastojci za dodavanje vlage i provitamin B5 obnavljaju nivo vlažnosti na suhoj, poroznoj i oštećenoj kosi..

Suha, porozna i oštećena kosa se može poboljšati dodavanjem minerala. Vital Nutrition tretman dodaje vlagu u unutrašnju strukturu vlasi. Tehnologija Nutri-Injection regenerira kosu i formira zaštitni omotač oko oštećenih područja na kosi. Kosa je zaštićena od gubitka vlage i vanjskih utjecaja, poput UV zraka i kemijskih tretmana. Vital Nutrition čini kosu glatkom, mekom, sjajnom i lakom za raščešljavanje.

PROIZVODI

Vital Nutrition Shampoo, 250 ml: Blagi šampon s Nutri-Injection tehnologijom, njeguje kosu i obnavlja nivo vlažnosti.

Vital Nutrition Conditioner, 200ml: Tehnologija Nutri-Injection dodaje novu energiju izmučenoj i beživotnoj kosi. Odmrsuje kosu, daje sjaj i omogućava podatnost kose.

Vital Nutrition Intensive Hair Repair, 200ml: Tehnologija Nutri-Injection s keravisom poboljšava elastičnost kose. Ova formula jača otpornu i oštećenu kosu.

Vital Nutrition Leave-in Hair Repair, 50ml: Trenutno obnavlja suhu i oštećenu kosu. Tehnologija Nutri-Injection s fitokeratinom daje sjaj i vitalnost.

Vital Nutrition Conditioning spray, 125ml: Regenerativni sprej za suhu i poroznu kosu. Tehnologija Nutri-Injection s keravisom trenutno njeguje kosu. Odmrsuje i jača kosu, obnavlja nivo vlažnosti i dodaje prekrasan sjaj, a ne taloži se na kosi.

Linker
19. travanj 2024 13:58