GIORGIO ARMANI

Oduševljen Hvarom

Talijanski modni dizajner Giorgio Armani posjetio je Hrvatsku: na svojoj jahti Main isplovio je iz splitske ACI-marine, te je obišao otok Brač te zaplovio prema Hvaru.

65-godišnji Talijan, usidrio se pred Hvarom, sa svojom 65-metarskom jahtom, koju su prema njegovim zamislima načinili toskanski su brodograditelji Codecasa. Odvezavši se gumenim čamcem do grada Armani je obišao katedralu Sv.Stjepana, koju je razgledao u pratnji brojnih tjelohranitelja i pomoćnika.

Ležerno odjeven, u bijeloj sportskoj majici i crnoj jaknu, sa šilt kapom na glavi, dizajner se prošetao hvarskim ulicama te otišao u jedan od ribljih restorana na večeru.

Samo nekoliko Samo nekoliko desetaka metara od Armanijeve jahte, usidrio je Bernie Ecclestone sa svojom jahtom Petra, na kojoj je posljednjih nekoliko dana proveo u Trogiru.

Po dolasku na Hvar, vlasnik Formule 1uputio se u uvalu Ždrilca na Paklenim otocima, gdje je večerao u restoranu “Kod Patka”, kamo je proteklih godina redovito dolazio s bivšom suprugom Slavicom

Linker
26. travanj 2024 12:14