SHARON STONE

Okružena dadiljama

Američku glumicu Sharon Stone (50) koja je nedavno izgubila skrbništvo nad svojim osmogodišnjim sinom Roanom, sudac Okružnog suda u San Francisku nazvao je pretjeranom paničarkom zbog sinovljevi­h zdravstvenih problema, jer je uvjerena da dječak ima povrijeđenu kralježnicu, iako liječnici, nakon brojnih pregleda nisu ustanovili nikakvo oštećenje.

U presudi, kojom je poništena sudska odluka iz listopada 2007. – da će glumica i njen bivši suprug dijeliti skrbništvo, sudac je naveo kako je zvijezda filma “Sirove strasti”, previše brige za djete prepuštala dadiljama koje su zbog glumičinog posla i čestih putovanja provodile s Roanom većinu vremena.

Sharon Stone, sudac je opisao kao osobu koja ne pristaje na kompromise i dogovore nego zahtjeva da se cijela njena obitelj prilagođava njenom rasporedu i potrebama. Takvo ponašanje neprihvatljivo je za nekog tko sebe smatra roditeljem i nije u djetetovom najboljem interesu – napisano je u presudi Okružnog suda u San Francisku.

Skrbništvo nad Roanom dodijeljeno je Sharoninom bivšem mužu Philu Bronsteinu (57), novinskom uredniku, s koji je glumica bila u braku od 1998. do 2004. Sudac je odbio glumičin zahtjev za preseljenjem Roana u svoju kuću uLos Angelesu

Linker
05. svibanj 2024 15:49