TREĆA SREĆA

Olivier Martinez potvrdio zaruke s Halle Berry

– Da, naravno da je istina – Olivier Martinez potvrdio je glasine koje kruže već neko vrijeme o zarukama s dobitnicom Oscara, Halle Berry .

Zaručnički prsten sa smaragdom, kojeg Bondova djevojka nosi od siječnja, dizajnirao je Robert Mazlo, poznat po tome što je ‘stoljećima dizajnirao nakit za kraljeve i kraljice’, rekao je Martinez, aludirajući da je zvijezda filmova ‘Žena mačka’, ‘X-Men’, ‘Swordfish’ za njega kraljica. U vezi su od 2010. godine, a upoznali su se na snimanju filma ‘Dark Tide’ koji će se početi prikazivati ove godine.

To će biti treći brak za 45-godišnju Halle koja je osvojila Oscara za najbolju glumicu 2010. godine za film ‘Monster’s Ball’. Bila je udana za bivšeg igrača baseballa Davida Justicea od 1993. do 1997. te za pjevača Erica Beneta od 2001. do 2005. Četverogodišnju kćerkicu Nahlu dobila je s francusko-kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem , s kojim je vezu započela u studenom 2005., a upoznali su se tijekom snimanja reklamne kampanje za Versace. Par je kćerkicu dobio u ožujku 2008. godine, a razišli su se u travnju 2010. godine.

Za 46-godišnjeg Martineza to će biti prvi brak, a bio je u vezama s glumicom Mirom Sorvino i pjevačicom Kylie Minogue , kojoj je bio velika podrška kada je obolila od raka.

Linker
16. travanj 2024 19:43