SRETNO IŠČEKIVANJE

Olja Vori: Beba stiže za finale

Tek što završi Svjetsko rukometno prvenstvo u Španjolskoj, kapetana hrvatske reprezentacije Igora Vorija (32) čekaju nova uzbuđenja u rađaonici zagrebačke Klinike za ženske bolesti i porode, gdje bi njegova supruga Olja oko 1. veljače trebala roditi njihovo drugo dijete.

Olja Vori (31), koja čeka curicu, nada se da će joj suprug u rađaonicu doći s novom medaljom oko vrata te da će biti smireniji nego prije tri i pol godine, kad je u bolnici u Petrovoj ulici nazočio rođenju njihova prvog djeteta, sina Petra.

– Bio je toliko uzbuđen i iscrpljen da je poslije išao spavati, nije imao snage slaviti – veli Olja, koja je Petra rodila carskim rezom, no ne zna hoće li tako biti i s drugim djetetom.

– Ja sam za prirodni porođaj, ali imam povjerenja u liječnicu koja mi vodi trudnoću pa kako ona kaže, tako će i biti. Kad sam s Petrom dobila trudove, nikako se nisam otvarala pa da ne bi došlo do komplikacija, sugeriran mi je carski rez. Poslušala sam i prošlo je sve u redu.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst zajedno s ekskluzivnim fotografijama iz doma obitelji Vori pronađite u novom broju tjednika Gloria (br. 941) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
18. travanj 2024 14:59