RIHANNA

Ona šuti, ali fotografija pokazuje sve

Nakon što je prije dva tjedna objavljena vijest da je R’n’B pjevač Chris Brown pretukao svoju djevojku Rihannu, svi su se pitali što se točno dogodilo. Verzije su razne i najčešće neutemeljene, a nitko od (bivših) ljubavnika još nije progovorio o samome događaju.

No, sinoć je internetska stranica Tmz.com objavila policijsku fotografiju pretučene Rihanne, koja pokazuje da pjevačica s Barbadosa nije dobila samo “lagani šamar”, već je opasno pretučena. Iako fotografija pokazuje samo lice, pa se tek može pretpostaviti kakve su ozlijede na ostatku tijela, i to je dovoljno za zaključiti da se 19-godišnji pjevač, koji je u međuvremenu medijima poslao svojevrsnu ispriku, ponio kao najprimitivniji nasilnik. I umjesto da danas, 20. veljače, s veseljem organizira tulum za 21. rođendan, Rihanna se skriva od medija i u sigurnosti svojega doma pita zašto je njezina ljubavna priča morala ovako završiti.

Objavu fotografije, čiju su autentičnost doveli u pitanje pojedini internetski portali, nijedna strana nije htjela komentirati, ali izgleda da je tek pitanje dana kada će istina o mučnom događaju postati javna.

Linker
28. travanj 2024 09:08