RIHANNA

Oružjem protiv zlostavljača

R&B pjevačica Rihanna (21) odlučila je pokazati da ipak nije bezopasna žrtva. Naime, atraktivna glazbenica koju je nedavno brutalno pretukao njezin dečko, pjevač Chris Brown (19) prepustila se tattoo majstoru koji je ispod pazuha njezinim dosadašnjim tetovažama dodao i dva nova crteža – pištolja.

Navodno su pištolje na početku htjeli smjestiti na prednju stranu ramena, ali pjevačica se ipak odlučila za manje nametljivu varijantu, pošto je zaštitno lice kozmetičke linije Cover Girl.

Možda je oklijevala i zbog narušenog imidža u javnosti, nakon nemilog incidenta, ali i odluke da se pomiri sa dečkom zlostavljačem. Krhka zvijezda oboružala se stoga novim simbolima te nastavlja plijeniti pažnju.

A je li odlučila ostaviti iza sebe pokušaj ubojstva i uploviti u bračnu luku s dvije godine mlađim glazbenikom, još uvijek nije izvjesno. Naime, nedavno se pojavila vijest da je Rihanna svoju trenutnu vezu stavila na „pauzu“ te se nagađalo da se zbližila s glumcem Wilmerom Valderramom, zvijezdom serijala „Lude sedamdesete“.

Gordana Kolanović

Linker
04. svibanj 2024 08:14