NAKON LJUBAVI

Osmijeh i šutnja Nine Badrić

Da je mogla izbjeći, Nina Badrić vjerojatno bi preskočila prvo polufinale televizijskog showa “Supertalent”, no kao članica žirija morala je doći na Zagrebački velesajam i, prvi put nakon što je prije dva tjedna objavila da se razvodi od supruga Bernarda Krasnića, suočiti se s novinarima.

A kada se već odlučila na prvo pojavljivanje u javnosti, Nina je znala da će svi gledati njezino ponašanje i procjenjivati koliko ju je pogodio raspad braka te je učinila sve da pokaže kako je i dalje snažna. Odlično je izgledala u maloj crnoj naboranoj haljini Dolce&Gabbana, a rijetki su propustili primijetiti da se i njezino ponašanje promijenilo. Više to nije Nina koju pjesma može rasplakati, već član žirija toliko oštroga jezika da je na trenutke izgledalo kao da je od Dubravka Merlića preuzela ulogu najvećeg gunđala među ocjenjivačima u showu “Supertalent”.

– Nisi večeras dobacio do mene. Nije to bilo to, za mene nije – kazala je tako Nina 13-godišnjem Mateju Ravliju, koji ju je na audiciji rasplakao svojim nastupom, a u petak navečer ostavio hladnom.

PROČITAJTE VIŠE: Nini Badrić odgovara samoća I suprug i “ljubavnik” demantiraju Nininu nevjeru Brojevi krivi za rastavu braka Nine Badrić Nina do zadnjeg trenutka nije skidala prsten Kraj za Ninu i Bernarda

Nije bila Nina loše volje, naprotiv s natjecateljima se šalila i nerijetko se smijala, ali je bilo očito da je odlučna kazati sve što misli. U takvoj situaciji, jedini koji se usudio spomenuti nešto vezano uz brak, bio je njezin kolega iz žirija, glumac Enis Bešlagić.

– Nina jesi li ti rekla da će nam oni svirati na svadbi – našalio se Enis nakon nastupa Dua štikla, a pjevačica je prihvatila zezanciju te dodala da će oni svirati na svadbi, ali zajedno s Halidom Bešlićem.

Na žalost, u susretu s novinarima bila je puno zatvorenija. Isprva je htjela izbjeći svaki kontakt s novinarima koji su pratili show, te se nakon završetka emisije odmah povukla u svoju garderobu. No, nakon molbe ljudi s Nove TV, Nina je ipak došla među predstavnike sedme sile, ali uz jedan uvjet – nema pitanja o razvodu.

Čak i benigno pitanje “kako ste”, nije najbolje prihvaćeno, pa je ispovijest o bračnom brodolomu ipak ostavljena za neko drugo vrijeme.

No, zato je Nina bila puno razgovorljivija kada se počelo pričati o showu, te je najavila da će na svoj skorašnji zagrebački koncert sigurno pozvati i neke od natjecatelja iz showa, a pogotovo plesne skupine koje su je oduševile.

Josip Jurčić

Linker
26. travanj 2024 04:35