COLIN FARRELL

Ostavljeni nezahvalnik

Holivudski glumac Colin Farrell prošli je mjesec dobio nagradu Zlatni globus, ali i završio jednogodišnju vezu s britanskom spisateljicom Emmom Forrest. Izvor blizak paru otkrio je da je Emmu izrazito uvrijedilo to što joj njezin slavni dečko nije javno zahvalio na pomoći i podršci tijekom primanja prestižne nagrade. Ipak, to nije bio jedini razlog, već mu je zamjerila i to što ju nije želio upoznati s članovima svoje obitelji.

Par je započeo vezu prije nešto više od godinu dana, nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj Martin McDonaugh, redatelj filma “Kriminalci na godišnjem”, u kojem je irski zavodnik portretirao plaćenog ubojicu te tom ulogom zavrijedio Zlatni globus za najboljeg glumca u komediji. Londonska spisateljica potvrdila je američkom časopisu In Touch da su prekinuli, ali je naglasila da su ostali prijatelji.

Emma je često spominjana kao osoba koja je uspjela smiriti 32-godišnjeg glumca, poznatog po razularenim zabavama. Par je čak planirao zasnovati obitelj, a Farrell se odlučio i preobratiti na judaizam, Emminu religiju. Na početku njihove romanse jedan njegov prijatelj otkrio je da je Colin “nova osoba” i da je upravo spisateljica kod njega promijenila stvari nabolje.

Zvijezda filmova “Aleksandar” i “Daredevil” prije toga bio je 2001. u braku s engleskom glumicom Amelijom Warner puna četiri mjeseca, a iz kratke veze s kanadskom manekenkom Kim Bordenave ima petogodišnjeg sina Jamesa. Emma se preselila u Los Angeles prije 11 godina te je otada objavila tri romana.

Gordana Kolanović

Linker
28. travanj 2024 19:20