NAGRADNA IGRA

Osvojite albume Take That, Duffy i Mando Diao

Odmaranje uz dobru glazbu jedna je od opcija za ugodan vikend, a kako bi mogli dodatno uživati Universal Music vam poklanja nove albume. Dijelimo tri albuma:

DUFFY: Endlessly Prošle su više od dvije godine od kada je ova velška kantautorica stupila na scenu sa svojim debitanskim albumom ‘Rockferry’ koji je osvojio vrhove svjetskih top lista i donio joj brojna priznanja i nagrade. Dugoočekivani novi album glazbenica je snimala u studijima u New Yorku i Londonu, a nastao je u suradnji s glazbenim veteranom Albertom Hammondom, autorom klasika kao što su ‘When I Need You’, ‘The Air That I Breathe’ ili ‘To All The Girls I Loved Before’. Hammond i Duffy napisali su zajedno većinu novih pjesama među kojima se izdvajaju naslovi ‘My Boy’, ‘Don’t Forsake Me’, ‘Lovestruck’, ‘Breath Away’ ili naslovna ‘Endlessly’.

TAKE THAT: Progress Ponovno okupljena grupa Take That, s povratnikom Robbijem Williamsom, objavila je novi album pod nazivom “Progress”. Album je nastao pod producentskom palicom Stuarta Pricea, koji je producirao izdanja megazvijezda kao što su Kylie Minogue, The Killers, Madonna, Scissor Sisters, Gwen Stefani, Seal… Take That je bez Robbijea objavio dva uspješna albuma, a 2006. su album “The World” uspjeli uvrstiti u top 35 najprodavanijih izdanja u Britaniji svih vremena. Da je Take That napravio uspješan revival dokazuje i turneja Circus Live u 2009. godini, za koju je 650.000 ulaznica rasprodano u svega 4 sata. Album “Progress” prvi je nakon 15 godina koji su Take That snimili u svojoj originalnoj postavi.

MANDO DIAO: Above and Beyond – MTV Unplugged (DVD izdanje) Na žalost, švedsku grupu Mando Diao nismo uspjeli vidjeti u Zagrebu, jer je njihov rasprodani koncert otkazan u zadnji čas, ali zato je ovdje CD/DVD izdanje njihovog unplugged nastupa na MTV-u, koje predstavlja grupu u najboljem svjetlu. Uz slavne goste, poput holivudske glumice Juliette Lewis i pjevača Kinksa Raya Daviesa, Mando Diao izveli su svoje hitove “Gloria” i “Dance With Somebody”, ali i niz drugih kvalitetnih pjesama koje su im i donijele brojne obožavatelje.

Albume Duffy, Take That i Mando Diao možete osvojiti na Glorijinoj Facebook stranici

Linker
26. travanj 2024 01:47