NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite dizajnerske Thierry Mugler okvire naočala

Thierry Mugler je francuski dizajner visoke mode poznat po svojim uzorcima inspiriranim prirodom (insekti, pčelinje saće…) i ženstvenim parfemima Angel, Alien i Womanity. Mugler dioptrijski okviri i sunčane naočale nude svakoj ženi mogućnost da izrazi svoju osobnost kroz svijet Thierry Muglera, a Gloria.hr i Lider optike nude vam fantastičnu priliku da osvojite jedan od 10 dizajnerskih okvira naočala i popust od 50 posto na stakla.

Uključite se u nagradni natječaj portala gloria.hr i osvojite Thierry Mugler okvire. Put do nagrade je vrlo jednostavan i odvija se u dva kruga:

  1. krug – Fotkajte se

Fotkajte se sa svojim starim okvirima, popunite obrazac svojim osobnim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka i napišite nam u maksimalno pet riječi zašto se želite riješiti starih okvira.

Prijaviti se možete sve do nedjelje 28. lipnja u 23:59 sati, a prijavom prihvaćate pravila natječaja . Nakon toga će žiri odabrati 15 najboljih fotografija koje ulaze u finalni izbor.

  1. krug – Glasujte

Od ponedjeljka 29. lipnja u 12 sati do petka 3. srpnja u 12 sati se možete uključiti u glasovanje za najbolje fotografije, a 10 autora s najvećim brojem bodova osvojit će nagradu.

Glasovati možete samo jednom za svaku fotografiju, a sve prijave dobivene neregularnim putem s ciljem stjecanja nezaslužene prednosti pred drugim sudionicima bit će uklonjene.

Nakon što se svi glasovi provjere, lista dobitnika će biti objavljena 3. srpnja do kraja dana.

Grupacija Lider optike

Lider optike već su poznate pod drugim imenima, koja će ostati ključnim elementom identiteta naših optika. Jedino što se mijenja su nove pogodnosti i usluge koje Vam možemo ponuditi kroz grupu Lider optike.

Započeli smo suradnju 2010. godine objedinjavanjem naše nabave optičkih proizvoda. Bili smo ponukani promjenama na europskom tržištu optike i činjenicom da objedinjavanjem nabave možemo lakše prebroditi ekonomsku krizu.

Inspiraciju za ovakvu vrstu udruživanja smo dobili iz nekoliko izvora, među ostalima od stranih grupacija optika te domaćih udruženja maloprodajnih trgovina (NTL, UltraGros) i ljekarničkih konzorcija.

Tijekom 3 godine suradnje u domeni nabave pomno smo odabrali dobavljače sa kojima surađujemo, da bi vam ponudili kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama. Ponosni smo na činjenicu da vam možemo ponuditi dioptrijske naočale sa najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu!

Linker
02. svibanj 2024 04:59