PRIJAVITE SE

Osvojite dizajnerske Thierry Mugler sunčane naočale kakvih još nema u Hrvatskoj

Osvojite dizajnerske naočale ekskluzivno na Gloria.hr!

Portal Gloria.hr i Lider optike vam poklanjaju Thierry Mugler sunčane naočale! Uključite se u našu veliku nagradnu igru i osvojite dizajnerske Thierry Mugler naočale kakvih još nema u prodaji Hrvatskoj!

Prijaviti se možete najviše pet puta do subote, 17. srpnja u 11 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući 10 najsretnijih sudionika nagradne igre! Imena dobitnika će biti objavljena na Gloria.hr najviše 8 dana nakon izvlačenja, a svi dobitnici će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni mailom. Svima onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije nagrade će biti poslane na kućnu adresu.

Sve što trebate napraviti je popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

[contact-form-7 id=”118257″ title=”Sunčane naočale”]

Velike fotografije naočala pogledajte u fotogaleriji!

Grupacija Lider optike

Lider optike već su poznate pod drugim imenima, koja će ostati ključnim elementom identiteta naših optika. Jedino što se mijenja su nove pogodnosti i usluge koje Vam možemo ponuditi kroz grupu Lider optike.

Započeli smo suradnju 2010. godine objedinjavanjem naše nabave optičkih proizvoda. Bili smo ponukani promjenama na europskom tržištu optike i činjenicom da objedinjavanjem nabave možemo lakše prebroditi ekonomsku krizu.

Inspiraciju za ovakvu vrstu udruživanja smo dobili iz nekoliko izvora, među ostalima od stranih grupacija optika te domaćih udruženja maloprodajnih trgovina (NTL, UltraGros) i ljekarničkih konzorcija.

Tijekom 3 godine suradnje u domeni nabave pomno smo odabrali dobavljače sa kojima surađujemo, da bi vam ponudili kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama. Ponosni smo na činjenicu da vam možemo ponuditi dioptrijske naočale sa najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu!

Linker
02. svibanj 2024 06:06