50 NAGRADA

Osvojite i prvi isprobajte Bôcassy - Anti-Age Serum za vidljivo pomlađivanje kože

Uključite se u našu novu nagradnu igru jer poklanjamo čak 50 prirodnih i luksuznih Bôcassy Anti-Age Seruma. Serumi će biti u prodaji početkom listopada, a uz portal Gloria.hr ih imate priliku isprobati prije svih!

Uvjerite se u nove nevjerojatne učinke iz laboratorija Bocassy – Anti-Age Serum za vidljivo pomlađivanje kože – dokazano u Njemačkim institutima.

Sudjelovati možete do 20. rujna u 23:59 sati, maksimalno pet puta po osobi, a imena sretnih dobitnika potražite na portalu Gloria.hr tijekom 21. rujna. Požurite s prijavom i ne propustite ovu ekskluzivnu priliku!

[contact-form-7 id=”120105″ title=”Boccasy serum”]

Prijavom prihvaćate pravila nagradne igre.

Pedeset čitateljica portala Gloria.hr imat će priliku prve isprobati Bôcassy Age-Defying Serum koji pomiče granice njege u zrelijim godina i to smanjivanjem vidljivih znakova starosti te nadoknađivanjem izgubljenih mladenačkih kvaliteta kože.

Serum radi u dva smjera: smanjuje dubinu postojećih bora uzrokovanih neizostavnim djelovanjem stresa ili naprosto vremenom te istovremeno pojačava elastičnost i čvrstoću kože, povećava dnevnu razinu vlažnosti i tako djeluje na produljeni mladenački izgled. Dakle, u istom trenutku koža se pomlađuje i potom održava mladenačkom.

Ovaj Serum dodiruje osnovni problem zrele i beživotne kože, a to je suhoća sa svojim brojnim manifestacijama. Serum djeluje kao aktivator „mehanizama mladenačkog izgleda“ te ujedno i kao bloker svih znakova starenja kože. Iznimno visok udio aktivnih sastojaka odabran je da savršeno pristaje zrelijoj koži, ukomponiran u prirodnu formulu s nevjerojatnim kvalitetama hidratiziranja.

Linker
20. travanj 2024 07:37