NAGRADNA IGRA

Osvojite knjigu 'Njezin strašni sklad'

“Njezin strašni sklad, drugi roman Audrey Niffenegger, počinje pismom koje će promijeniti sudbinu svih likova. Julia i Valentina Poole dvadesetogodišnjakinje su, blizanke, koje, čini se, ne zanima posebice ni studij ni posao. Odnos im je neobično snažan. Jednog jutra poštar u njihovu kuću u predgrađu Chicaga donosi debelu omotnicu. U pratećem pismu londonski odvjetnik obavještava Valentinu i Juliju da je Elspeth Noblin, njihova tetka koju nikada nisu upoznale, umrla od raka i ostavila im stan u Londonu. Nasljedstvo dobivaju pod dvama uvjetima: moraju živjeti u njemu godinu dana prije no što ga prodaju, no njihovi roditelji ne smiju kročiti u njega…

Audrey Niffenegger, američka spisateljica i umjetnica, rođena 1963. u Michiganu, svoj je prvi roman “Žena vremenskog putnika” objavila 2003. godine. Ubrzo nakon objavljivanja taj je roman postao golem svjetski hit, koji je autorici osigurao posebno mjesto u suvremenoj američkoj književnosti. Prema njemu snimljen je i filmski hit s Ericom Banom i Rachel McAdams u glavnim ulogama.

‘Njezin strašni sklad’ drugi je objavljeni roman Audrey Niffenegger, a tri primjerka dijelimo na Glorijinoj Facebook stranici.

Linker
27. travanj 2024 09:02