DANAS DIJELIMO

Osvojite "Tvrđavu" grupe Colonia

Nakon tri godine od posljednjeg albuma “X”, u prodaji je najnoviji, jedanaesti studijski album grupe Colonia, kojem su fanovi odabrali i­me “Tvrđava”. Baš zbog tolike ljubavi između Colonije i obožavatelja, album je izašao upravo na Dan zaljubljenih.

Album sadrži 14 pjesama a svoje mjesto na njemu našao je i remix pjesme “1001 noć”, te pjesma Marioneta, koja je publici poznata kao naslovna pjesme reality showa Big Brother, iz 2011. godine. S albuma su predstavljena već tri singla, “Tako ti je mali moj” i “Laž za laž” koje prati i spot, te posljednji singl “Kap tvoje ljubavi”. Na novom albumu grupa je fanovima pripremila i jedno iznenađenje, snimivši baladu “Srce nikad ne laže”, za koju grupa snima spot već ove nedjelje pod redateljskom palicom neponovljivog Darka Drinovca.

– Bit će ovo najbolje Valentinovo ikad! Iako nam je već jedanaesti album, osjećala sam se kao da nam je prvi. Dali smo najbolje od sebe snimajući ga i nadam se da će publika to prepoznati – uzbuđeno kaže Indira Vladić.

Linker
26. travanj 2024 23:34