NAGRADNA IGRA

Osvojite ulaznice za koncert Borisa Novkovića

Svoj novi album “Via ljubav”, ali i 25 godina karijere, Boris Novković proslavit će 29. travnja 2011. na koncertu u zagrebačkom klubu Shamballa. Gloria vam poklanja ulaznice za koncert na kojem će Boris sa svojom grupom Noćna straža odsvirati svoje najveće hitove, ali i pjesme s novoga albuma.

Preslušajte album “Via ljubav” Borisa Novkovića

– Nastajao je gotovo dvije godine i, u odnosu na ostale, imao je najviše “porođajnih muka”. Sam sam napisao sve pjesme, a u oblikovanju zvuka, koji je nešto čvršći nego inače, pravi pop-rock, po­­mogao mi je producent Nikša Bratoš. Nisam htio klasični album ljubavnih pjesama, već na njemu ima socijalnih tema, priča o otuđenosti, otporu globalizaciji i modernoj tehnologiji koja nam u jed­­nom trenutku olakšava život, a u drugom nas sputava. Zato su riječi pjesama na trenutke mračne, a moja je poruka da je jedini izlaz iz svih teškoća koje nas okružuju – ljubav – opisao je novi album Boris Novković u nedavnom intervjuu za Gloriju.

Dijelimo 4×2 ulaznice za koncert koji će biti održan 29. travnja 2011. u zagebačkom klubu Shamballa. Ukoliko želite osvojiti ulaznice prijavite se za nagradnu igru na našoj facebook stanici.

Linker
27. travanj 2024 14:17