NAGRADNA IGRA

Osvojite ulaznice za koncert grupe Cubismo

Dijelimo vam 2×2 ulaznice za koncert grupe Cubismo!

Velikim rođendanskim koncertom u Hypo centru u Zagrebu grupa Cubismo ove subote, 19. veljače, slavi 15 godina rada! Na koncertu će nastupiti dva dosadašnja pjevača, Ricardo Luque i Guillermo Espinosa, a kao posebni gosti Cubismu će se pridružiti Kočani orkestar Bilenta Salieva i Teresa Garcia Caturla iz Buena Vista Social Cluba. Nastupi uživo oduvijek su bili specijalnost Cubisma pa je ovo iznimna prilika da se rasplešete i uživate u bogatom repertoaru sastava koji je u 15 tradicije salse i kubanske glazbe u Hrvatskoj objavio šest studijskih albuma, dvije kompilacije te koncertni DVD “Live in Lisinski”, za što su nagrađeni 21 diskografskom nagradom Porin.

U povodu Cubismovih 15 godina lani je objavljena kompilacija “The Best of” koja donosi 15 velikih hitova te jednu novu pjesmu “Cumbanchero”, snimljenu u suradnji s Kočani orkestrom. Pjesme “Na na na na” (feat. Josipa Lisac), “Ay mi Cuba”, “Tempera” (feat. Gibonni) samo su neke od onih koje su obilježile karijeru Cubisma i koje su zasluženo našle mjesto na ovom CD-u, koji je objavio Aquarius Recordsa.

Gloria i Aquarius Records poklanjaju 2×2 ulaznice za koncert grupe Cubismo u Zagrebu, koji će biti održan 19. veljače 2010. godine. Ako želite osvojiti ulaznice, prijavite se za nagradnu igru na Glorijinoj facebook stranici.

Linker
26. travanj 2024 19:54