NAGRADNA IGRA

Osvojite ulaznice za premijeru predstave 'Crvene ruže'

Nakon što je s popularnim turskim parom Halitom Ergencom i Berguzar Korel snimila reklam za trgovački konzum, glumica Marijana Mikulić opet će se naći u ljubavnom trokutu.

No, ovaj put neće biti pred kamerama već na kazališnim daskama i to u novoj predstavi zagrebačkog Epilog teatra ‘Crvene ruže’ Alda Benedetija u režiji Ivane Peroš.

Ova zabavna komedija u tri čina vjerno opisuje što se događa kada udatoj ženi željnoj romantike i strasti pored dosadnog muža, jednog dana stigne buket ruža s ljubavnom porukom i to tek prvom u nizu, obzirom da tajni obožavatelj očito nema namjeru prestati.

Za koga će se na kraju odlučiti Marijana Mikulić, možete pogledati u predstavi koja će se premijerno odigrati u subotu, 11. prosinca na novoj kazališnoj sceni ‘Teatroteka’ zagrebačke Kinoteke. Uz Marijanu Mikulić u ovoj komičnoj predstavi igraju i Željko Šestić, Alan Katić i Vesna Ravenščak.

Dijelimo 2×2 karte za pretpremijeru (petak, 10.prosinca) te dvije karte za samu premijeru (subota, 11. prosinca). Karte možete osvojiti na Glorijinoj Facebook stranici.

Linker
27. travanj 2024 09:44