MACAULAY CULKIN

Otac Jacksonovog mlađeg sina?

Holivudski glumac Macaulay Culkin je otac Princea Michaela II Jacksona, mlađeg sina nedavno preminulog pjevača Michaela Jacksona, objavio je britanski tabloid The Sun.

Poznatiji kao Blanket (Dekica), Prince Michael II je rođen 2002. godine, a stalno se nagađalo da Jackson nije njegov otac. “Upućeni izvor” izjavio je Sunu da je spermu za začeće donirao Culkin, zvijezda serijala “Sam u kući”, koji se tijekom devedesetih intenzivno družio s Jacksonom. Upoznao ga je 1990., kada je imao samo 10 godina, a u doba kada se Blanket rodio imao je 22 godine. Nerijetko je boravio na Jacksonovom imanju Neverland te je pažnju javnosti izazvao priznavši da je ponekad znao prespavati u njegovom krevetu. No, opovrgavao je da je između njih bilo išta više od prijateljstva, a 2005. svjedočio je u Jacksonovu korist kada je pjevač bio optužen za zlostavljanje djece.

Culkin je zadnji u nizu Blanketovih očeva, jer se nakon pjevačeve smrti svako malo pojavljuje tekst s dokazima o pravom ocu – od Jacksonovog liječnika pa sve do nepoznatih osoba koje tvrde da su bili odlični prijatelji s kraljem popa. Vijest da je upravo on otac Jacksonovog sina, Macaulay Culkin nije htio komentirati.

Linker
26. travanj 2024 19:15