JLP / T/X17online.com
STILIST ZA CRVENE TEPIHE

Otkrivena tajna besprijekornog stila Amal Clooney

Supruga slavnog glumca poznata je po svom besprijekornom stilu, a napokon je otkriveno tko zapravo stoji iza nepogrešivih stylinga poznate odvjetnice.

Iako je Geroge Clooney (54) vrlo često naglašavao da je njegova supruga sama zaslužna za odlične modne kombinacije i da je upravo njen stil ono što mu se najviše sviđa kod nje, Amal Clooney (37) se odlučila prepustiti u ruke stručnjaka.

Tajna sjajnog izgleda poznate odvjetnice je Alexis Roche, stilist zvijezda koji je surađivao i s Kendall Jenner, Marion Cotillard i Umom Thurman.

—> ZLATNA DJEVOJKA Amal Clooney podržala supruga na premijeri novog filma

Američki mediji otkrili su da je Amal angažirala Alexisa samo za određene događaje na crvenom tepihu, a do sada je potvrđeno da on stoji iza njenog stylinga za Met Galu i premijeru filma Tomorrowland u Tokiju. Na oba događanja supruga slavnog glumca nosila je haljine poznatog dizajnera Johna Galliana (54) iz nove kolekcije za modnu kuću Maison Martin Margiela.

NEW YORK, NY - MAY 04: Amal Clooney attends the
Foto: AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Ipak, odvjetnici za ljudska prava mnogi su zamjerili suradnju s dizajnerom koji je optužen za antisemitske izjave, a s čijim dizajnom ju je povezao upravo Alexis, koji je dugogodišnji partner slavnog dizajnera.

—> Kako je Amal Clooney prvi puta razljutila javnost?

Linker
23. travanj 2024 20:41