JLP / KMM-Juliano-FK-HGB/X17online.com
OPET GA JAVNO OSRAMOTIO

Otpratio sam sina na njegov prvi spoj

David Beckham, koji se nakon umirovljenja od profesionalne nogometne karijere posvetio svojoj obitelj i četvero djece koje ima s Victorijom Beckham, u zadnje vrijeme vrlo često s javnošću dijeli dogodovštine iz njihovog obiteljskog života.

David najčešće govori o svom najstarijem sinu Brooklynu, koji je već tinejdžer, te, što slučajno što namjerno, izjavljuje stvari od kojih se 16-godišnji Brooklyn crveni.

FACEBOOK

Tako javnost već zna da David Brooklyna vozi u školu ali ga ostavlja malo dalje od ulaza kako njegovi prijatelji ne bi vidjeli da ga tata vozi u školu. Pričljivi otac dodao je i kako se jednom htio našaliti pa mu je namjerno iz auta doviknuo da ga voli, što kaže, njegovom sinu nije bilo ni najmanje smiješno.

Ovoga puta, gostujući u showu The Late Late Show David je opet podijelio jednu privatnu priču – priznao je kako je svog sina otpratio i na njegov prvi spoj. Odvezao ga je, kaže, u restoran gdje se Brooklyn našao s djevojkom te je sjeo par stolova od njih kako bi ih imao na oku.

Brooklyn je tokom očeva gostovanja u emisiji sjedio u publici i u nevjerici i sa smijehom slušao što njegov otac govori.

–> David Beckham: Svoju djecu stalno moram podsjećati da sam ja ‘cool’ tata

Linker
24. travanj 2024 12:32