DARIJO SRNA

Ovaj trofej je za Mirelu

Osmijeh sinoć nije silazio s lica Darija Srne. Hrvatski nogometaš odigrao je odlično za svoj Šahtar te bio jedan od najzaslužnijih što je ukrajinski klub u utakmici protiv njemačkog Werdera osvojio Kup Uefa. Kao kapetan momčadi, Srna je imao i čast prvi podignuti trofej, a to je učinio zamotan u hrvatsku zastavu, koju mu je donio fizioterapeut Gršković.

Na njegovu golemu sreću, pobjedu su uživo gledali i njegovi prijatelji iz Splita, Zagreba i Metkovića koje je čarter letom doveo u Istanbul, ali titulu je posvetio najdražim osobama.

– Ovo je trofej i za Metković gdje sam učio nogomet. A najviše sam titulu posvetio roditeljima i djevojci Mireli – kazao je za Sportske novosti Darijo Srna, koji je sa Zagrepčankom u ljubavnoj vezi već tri i pol godine. O svojoj ljubavi nikada nisu voljeli puno govoriti, ali po nogometaševoj izjavi vidljivo je da ona nikada nije bila snažnija.

Trenutke slavlja nogometaš je iskoristio i da se osvrne na sve one koji su ga omalovažavali, govoreći da igra u malom klubu.

– To je nešto neopisivo. Svojom sam igrom zavrijedio poštovanje, a moram sada reći trpio sam dosta napisa u tisku u stilu “idi u Europu, u klubu si koji ne može ništa napraviti na međunarodnoj sceni.” Bilo je onih koji su čak pričali da sam primitivac iz Ukrajine. Sada sam im začepio usta. Zapravo, sami su si začepili usta – kazao je Darijo Srna.

Pročitajte više: DARIJO SRNA Sve tajne ukrajinskog luksuza DARIJO SRNA Dostruka kruna za cara nogometa

Linker
29. travanj 2024 10:33