SVE OSTAJE U OBITELJI

Oženio se Siniša Skelin

Hrvatski veslački reprezentativac Siniša Skelin (36) prošli je vikend odveslao najvažniju dionicu u svom životu: 5. lipnja vjenčao se sa sedam godina mlađom sugrađankom Majom Kuzmanić. Ljubavna priča dvoje mladih počela je prije godinu dana, iako se poznaju mnogo dulje – zahvaljujući Sinišinom bratu Nikši i njegovoj supruzi Ani.

– Maja je Anina mlađa sestra, a oboje smo bili kumovi na njihovom vjenčanju, što je očito bio prst sudbine. Kako smo se nastavili viđati na obiteljskim okupljanjima, s vremenom nam se desila ljubav – kaže mladoženja koji brata ipak nije pozvao za kuma, već je odabrao dugogodišnju prijateljicu Irenu Lončarić Prpić, a i njegova je odabranica za to zamolila prijateljicu Anu Aleksić. Dvostruko kumstvo između dvije sestre i dva brata bilo bi, smatraju mladenci, ipak previše.

– Nikša i ja ionako smo najbolji prijatelji, a uz to i zajedno veslamo u dvojcu bez kormilara. Svi nas već zezaju da osim odličja osvajamo iste žene, a mi im na to uzvraćamo šalom kako je najvažnije da sve ostane obitelji – kaže Siniša, dodajući da su on i njegova mladenka, diplomirana inženjerka elektrotehnike, htjeli jednostavno i intimno vjenčanje, bez mnogo pompe.

Dolores Tolić

Kakvo je bilo vjenčanje Siniše Skelina pročitajte i pogledajte na fotografijama u novoj Gloriji (br.805), koja je na kioscima od četvrtka 10. lipnja.

Linker
21. travanj 2024 02:22