Sipa/Cropix / SIPA
ISKRENO PRIZNANJE

Pamela Anderson: Nakon zlostavljanja, utjehu sam pronašla u prirodi

Za vrijeme humanitarne večere na kojoj je predstavila svoju udrugu za zaštitu životinja – Pamela Anderson Foundation – slavna glumica i bivša Playboyeva zečica imala je priznanje koje je iznenadilo sve prisutne, a ticalo se njene teške prošlosti.

– Iako ovim činom riskiram i možda otkrijem previše, smatram kako je sada vrijeme da s vama podijelim svoja najteža sjećanja i objasnim zašto radim to što radim – započela je svoj pripremljeni govor Pamela Anderson (46).

Glumica je sa svima prisutnima podijelila šokantno otkriće i priznala kako ju je dadilja zlostavljala od njene šeste godine, a prvo seksualno iskustvo imala je sa 12 godina, na koje ju je prisilo brat njenog prijatelja.

Nakon toga je imala još nekoliko seksualnih zlostavljanja, zbog kojih se užasno osjećala i zbog kojih je izgubila povjerenje u ljude. Uz oca alkoholičara i depresivnu majku, lijepa glumica utjehu je pronašla u prirodi i životinjama.

Pamela Anderson on her way to cooking studio, where she cooked Canape, Munich , GERMANY - 25/03/2014/BABIRAD_1745.01/Credit:34/47/BABIRAD/SIPA/1403251755
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Odlučila sam biti odana životinjama i zaštiti ih koliko god mogu – ispričala je iskreno Pamela te dodala kako se molila morskim kitovima, s uronjenim nogama u moru jer oni su bili njeni jedini pravi prijatelji sve do rođenja njene djece.

Iz teške prošlosti, razvila se njena velika ljubav prema životinjama i Pamela Anderson Foundation koja će se baviti zaštitom prirode i svim njenim segmentima.

Linker
18. travanj 2024 14:33