PONOS I BRIGE

Pamela Ramljak: Od tatinog ulja izgledam kao Matovilka

Još je pomalo čudno vidjeti Pamelu Ramljak bez cura iz grupe Feminem s kojima je provela punih devet godina. Pjesmom “Ma ti ga ne voliš” 32-godišnja pjevačica nedavno je započela samostalnu karijeru, a slijedi i snimanje spota za drugu pjesmu koja zasad ima tek radni naslov – “Pitaju me”. Dok je bila članica grupe Feminem, Pamela je svoj stil prilagođavala ostatku grupe, a sada i tu otkriva dodatne čari solo karijere – brine se samo o sebi.

Što vam je glavni adut kad je o izgledu riječ? – Definitivno kosa! Duga je otkad znam za sebe, ona je moj najveći ponos, ali i briga. Prirodno sam smeđa, i trenutačno maštam o tome da se prestanem bojiti. Do početka srpnja, kad ću snimiti spot, planiram imati veliki smeđi izrast i svijetle vrhove.

Bez čega vaša kose ne može? – Bez pakunga od mladog maslinovog ulja koje proizvodi moj tata Slavko u dolini Neretve. Kad god imam vremena, nanesem ga na kosu i držim ga najmanje tri sata. Nakon toga osjećam se poput Matovilke – jer kosa je naprosto prekrasna.

Što je vaš ljetni odabir – prženje na plaži ili drijemež u hladu? – Panično bježim od sunca jer sam posljednjih nekoliko godina uvidjela koliko je ono opasno za moju kožu. I kad sam u hladu, koristim proizvode s visokim faktorom zaštite od UV zraka. Trenutačno mi je glavna opsesija dermatološko pregledavanje madeža.

High tech ili prirodna kozmetika? – Niti jedno. Duboko vjerujem jedino medicinskoj kozmetici kao što je Dermalogica. Preparate za njegu kupujem isključivo u ljekarnama.

Kada se sad pogledate u ogledalo, što prvo vidite na svome licu? – Dolaskom ljeta na moje lice stižu i prištići, što me izbezumljuje. Zato, kad stignu vrućine, izbjegavam na lice stavljati pudere, a potrošnja tonika za lice u nevjerojatnom mi je porastu.

Koja je tajna vaše vitke linije? – Puno voća i povrća! I to moram zahvaliti tati koji mi najmanje dvaput tjedno iz Metkovića autobusom šalje domaće voće i povrće. Evo baš je jučer stigla slatka pošiljka od 20 kilograma trešanja, nekoliko kilograma jagoda, višanja i marelica.

Anita Vučinić Naprta

Linker
02. svibanj 2024 03:50