IZLAZAK IZ KOMUNE

Paola Valić više neće pjevati

Bivša pjevačica Paola Valić, nakon pune dvije godine boravka u terapijskom centru “Susret” na Čiovu, nedavno je napustila najstrožu komunu u Hrvatskoj za odvikavanje od droga i vratila se u Zagreb potpuno izliječena, piše Jutarnji list.

Nekada problematična zvijezda godinama se borila s ovisnošću o heroinu, a danas se, kako doznajemo, odlično osjeća i spremna je na novi početak.

Prijatelji i obitelj

Izliječena 27-godišnja Paola, doznajemo iz izvora bliskih obitelji, sada se planira posvetiti ozbiljnijem životu i studiranju te ne razmišlja ni o kakvom javnom poslu, a također je isključila mogućnost da se ikada više bavi pjevanjem.

Burna narkomanska prošlost, obiteljski i ljubavni problemi sada su iza nje, a nakon povratka u Zagreb, Paola vrijeme provodi s prijateljima i najbližima.

Nekadašnja natjecateljica showa “StorySupernova” na Čiovo se uputila početkom prošle godine, nakon neuspjelih kraćih pokušaja liječenja ovisnosti u KBC-u Sestara milosrdnica i kod poznatog liječnika Slavka Sakomana.

Najbolji mogući rezultat

Paola je u sklopu terapije bila podvrgnuta strogom svakodnevnom režimu, koji je, među ostalim, uključivao rano buđenje, ograničen broj cigareta i pristup televiziji te zabranu korištenja mobitela. Dugotrajan boravak i pridržavanje propisane terapije u “Susretu”, gdje se liječila i pjevačica Ivana Kovač, za plavokosu su Paolu, čini se, polučili su najbolji mogući rezultat.

Martina Kuterovac/ Jutarnji list

Linker
26. travanj 2024 15:58