ISKRENI RAZGOVOR

Paris Jackson: Maske su nam omogućile sretno djetinjstvo

Tri godine su prošle od nesretne smrti kralja popa Michaela Jacksona , velike prekretnice u životima njegove djece. Do tada su bili pod strogom paskom oca koji se svesrdno trudio zaštititi njihov identitet, često metodama koje vanjski svijet nije razumio. Najočigledniji pokušaji bili su u obliku maski koje su djeca nosila svaki puta kada su s njim izlazila na javna mjesta.

– Bila sam zbunjena. Nisam shvaćala zašto nosim masku. Ali sada razumijem zašto je naš otac htio da nam lica budu pokrivena. Kada bi izašli bez njih, nitko nas ne bi prepoznao. Tata je samo htio da imamo normalno djetinjstvo – ispričala je njegova jedina kćerka, sada 14-godišnja Paris Jackson , u intervjuu s voditeljicom Oprah Winfrey.

– Naš otac bio je vrlo normalan kada je bio s nama. Radio nam je doručak, kaznio kada smo bili zločesti… Sretna sam da mogu slušati njegovu muziku sa zadovoljstvom, često plešem na nju. Doduše, “You Are Not Alone” me uvijek rasplače – odgovorila je na pitanje o uspomenama koje njeguje.

Teška je bila i prilagodba tinejdžerice na normalno školovanje, gdje se Paris pored uobičajenih školskih problema mora boriti i s netrepljivosti nekih kolega prema njenom zvjezdanom statusu.

– Imam školskih kolega koji me napadaju, uglavnom riječima, ali im to ne uspijeva. Mnogi me ne vole, možda su ljubomorni, stvarno ne znam. Čujem kako ružno pričaju o meni iza leđa i misle da ih ne mogu čuti, ali se ne obazirem – komentirala je osmašica koja još ne smije ići sama na spojeve, ali ima dozvolu za izlaske s prijateljicama.

– Osiguranje uvijek ide sa mnom, prijateljima je to malo čudno, ali nekima uopće ne smeta. No to je nužno kako bi ipak imala relativno normalno djetinjstvo, što moj otac nije imao. Dok su se druga djeca igrala, on je bio zatvoren u studiju – dodala je Paris.

Iako to njena teta ne odobrava, mlada djevojka odlučila se oprobati u glumačkim ulogama u filmovima “Lundon’s Bridge” i “Three Keys”.

– Najviše mi se sviđa što u filmovima možeš biti netko drugi – oduševljeno je rekla Paris.

Linker
19. travanj 2024 21:47