Press
FELJTON

Patricia Gucci otkriva tajne obitelji opterećene pohlepom i skandalima

Aldo Gucci, nadahnuti vizionar i dinamični poslovni čovjek, preuzeo je malenu firentinsku tvrtku za proizvodnju kožnate galanterije koju je osnovao njegov otac te je pretvorio u najjači talijanski brend čija su isprepletena slova G postala globalni fenomen prepoznat u cijelom svijetu kao sinonim za talijanski šik.

Ipak, Aldova jedina kći Patricia nije se rodila u Italiji nego u Londonu, kamo je Aldo preselio svoju trudnu ljubavnicu Brunu Palombo da izbjegne sukob sa zakonom zbog preljuba i skandal što bi ga izazvalo rođenje izvanbračnog djeteta. Aldo je znatno mlađu Brunu zapazio u svojem dućanu u Rimu kad se onamo došla zaposliti kao prodavačica i 1958., kad je njoj bila 21 godina, a njemu 57, postali su ljubavnici.

Njegova nezakonita kći sada je objavila knjigu u kojoj otkriva tajne obitelji opterećene pohlepom, skandalima i bespoštednom borbom za vlast, a cijelu priču o klupku strasti i mržnje pročitajte u novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 16. lipnja, uz koji ne propustite 66 kupona za kupnju s popustom do 50 posto.

Napisala Marta Štoos

Linker
17. travanj 2024 23:27