JENNIFER GREY

Patrick je bio pravi kauboj s nježnim srcem

Ljubav između tatine princeze i uličnog fakina nije bio svježi koncept čak ni 1987. kada je snimljen popularni film “Prljavi ples”. No, zahvaljujući atraktivnoj plesnoj koreografiji, emotivnoj priči i kemiji između glavnih glumaca, Jennifer Grey i Patricka Swayzea, film je postao veliki hit, a mnogi ga i danas svrstavaju među pet najomiljenijih filmova.

Zato i ne čudi što je 49-godišnja glumica ostala u emotivnom šoku nakon što je čula da je njezin omiljeni filmski partner preminuo nakon dugotrajne borbe s rakom gušterače.

– Patrick je bio pravi kauboj s nježnim srcem – kazala je ožalošćena Jennifer Grey. – Imao je rijetku kombinaciju sirove muškosti i nevjerojatne nježnosti.

Nakon što je došao u kina i osvojio srca gledatelja, film je iznenada pretvorio Grey i Swayzea u holivudske zvijezde, a dani na snimanju glumici su ostali među najdražim uspomenama.

– Kada pomislim na njega, sjetim se dana kada me držao u naručju. Bili smo djeca, smrzavali smo se u jezeru dok smo uvježbavali kako će me dignuti na kraju plesa i doista smo se sjajno zabavljali snimajući mali film za koji smo mislili da ga nitko neće htjeti gledati – prisjetila se Jennifer Grey, koja je u “Prljavom plesu” glumila Frances “Baby” Houseman, dragu svojeg pokojnog prijatelja Patricka Swayzea.

Linker
03. svibanj 2024 06:51