BRAK NA POMOLU

Penelope Cruz pokazala zaručnički prsten

Španjolska glumica Penelope Cruz (35) izazvala je veliku pažnju pojavivši se na premijeri svog filma “Slomljeni zagrljaji” na završnoj večeri 47. njujorškog filmskog festivala u Lincoln centru. Almodovarova muza nosila je veliki prsten sa safirom okruženim dijamantima te svi nagađaju da je to zaručnički prsten koji otkriva da će zvijezda uskoro uploviti u bračnu luku sa svojim dečkom, španjolskim glumcem Javierom Bardemom (40), zvijezdom filma “Nema zemlje za starce”.

– Ostvarila je puno: ima vrlo zgodnog, dobrog dečka, dvije nominacije za Oscara, jednog dobivenog Oscara i divljenje svih u njenoj profesiji – nahvalio je glumicu legendarni španjolski 60-godišnji redatelj Pedro Almodovar.

Cruz se na zabavi nakon projekcije ipak nije htjela izjasniti o prstenu već je radije pričala o Almodovarovoj darežljivosti prema glumcima s kojima učestalo surađuje.

– Pedro i ja prijatelji smo još od mog djetinjstva. Tri mjeseca provedemo samo radeći na karakterima likova, a to je rijetkost i velika darežljivost s njegove strane – uzvratila je redatelju komplimente atraktivna Penelope.

Linker
03. svibanj 2024 03:00