DVOSTRUKO SLAVLJE

Penelope Cruz postala mama

Španjolski glumačko-bračni par Penelope Cruz i Javier Bardem dobili su u utorak svoje prvo dijete. Vijest je objavio španjolski dnevni list El Pais, ali nije precizirao je li glumica u Los Angelesu rodila sina ili kćer.

– Par želi zadržati svoju privatnost – objavio je El Pais na svojoj web stranici.

Penelope Cruz (36) i Javier Bardem (41) upoznali su se još 1992. na snimanju filma “Šunka Šunka” Bigasa Lune, kada su navodno imali i kratkotrajnu vezu, ali su im se onda putevi razišli. Tek kad ih je Woody Allen 2008. angažirao da glume u njegovom filmu “Vicky Cristina Barcelona” stara se strast rasplamsala. Doduše, o svojoj su romansi šutjeli u javnosti, pa je tek u svibnju Javier, preuzimajući nagradu za najboljeg glumca na filmskom festivalu u Cannesu, priznao da voli Penelope.

– Mojoj prijateljici, mojoj družici, mojoj ljubavi. Penelope, puno ti dugujem i jako te volim – dirljivim govorom posvetio je tada Bardem nagradu svojoj djevojci Penelope Cruz.

Vjenčali su se u srpnju prošle godine na Bahamima. Bračne zavjete dali su na skromnom vjenčanju, održanom u prijateljevoj kući, a iako nije objavljeno mnogo detalja o njihovom najsretnijem danu, zna se da je mladenka u bračnu luku ušla odjevena u vjenčanicu koju je dizajnirao njezin prijatelj John Galliano.

– Sretan sam što ću postati tata – kazao je, pak, prije nekoliko mjeseci Javier Bardemm na press konferenciji u Rimu, a jučer je imao dvostruko slavlje. Uz rođenje djeteta, zahvaljujući filmu “Biutiful” počašćen je i ulaskom među pet najboljih glumaca u utrci za prestižnu filmsku nagradu Oscar.

Zapravo je njegova nominacija i bila glavni trag do vijesti da su on i Penelope postali roditelji. Naime, njegovi prijatelji htjeli su mu čestitati na nominaciji, pa su ostali začuđeni što ne odgovara na telefonske pozive. Nakon kratkog istraživanja saznali su da je za to ipak imao jako dobar razlog.

Linker
28. travanj 2024 03:18