JOŠ NIŠTA OD BRAKA

Petar Grašo: U Sloveniji su Danijelu i mene već oženili

Kad se kod pjesme dogodi ta neka čarolija i zavlada među ljudima, to mi je najomiljenije za čuti – izjavio je Petar Grašo na promociji pjesme ‘Moje zlato’ na Narodnom radiju..

Ispričao je i kako nije planirao ići na Splitski festival, ali da se ova pjesma jednostavno dogodila, uostalom kao i lani pjesma ‘Uvik isti’.

Petar je govorio i o svom vjenčanju s dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović:

– Rekli smo nedavno da će svadba uskoro i to smo već jedno dvadeseti put rekli, ali ovaj ‘uskoro’ su mnogi ozbiljnije shvatili. Čak su u jednim slovenskim dnevnim novinama napisali da se ženimo u Sloveniji i tko nam kuha na svadbi. Danijela i ja smo se složili da je to jedan divan sakrament, ali da njime nismo opterećeni zaključio je Petar tu temu.

U eteru Narodnog radija pjevač je odgovarao i na pitanja slušatelja o svojem izgledu i pripremama za ljeto:

Ovo je kao da pričam s Joksimovićem, pa kakva mi je kilaža. Nisam nikad imao problema s tim, uvijek sam plus tri kilograma gore ili dolje, ali istina je izbjegavam kruh. Moj recept za dobar izgled je druženje sa starim prijateljima, velika količina crnog vina, puno vode, izbjegavanje cigareta i žestokih pića i ne sekirati se koliko je to moguće u ovoj državi. Pitali su me nedavno da li koristim botoks. Odgovorio sam toj djevojci da injekcije ne volim niti onda kad se moram ići cijepiti – uzvratio je Splićanin.

Linker
24. travanj 2024 22:32