PRODUCENT HRVATSKOG PODRIJETLA

Peter Radovich nominiran za nagradu Emmy u 9 kategorija

Višestruko nagrađivani američki producent hrvatskog podrijetla, Peter Radovich Jr., nominiran je za ovogodišnju nagradu Emmy u čak 9 kategorija što ga stavlja uz bok najvećim producentima današnjice.

Proslavljeni producent i redatelj direktor je sportskog programa CBS-a i dobitnik 27 Emmya u svojoj bogatoj karijeri, a ove godine ponovno je nadmašio svoje kolege te je nominiran za prestižnu televizijsku nagradu u čak devet kategorija što je najviše nominacija koje je ikada dobio unutar jedne godine.

Najbolji sportski dokumentarac, najbolji sportski teaser Super Bowl-a koji je vidjelo više od 120 milijuna ljudi i najbolja sportska vijest samo su neke od kategorija u kojima je nominiran Peter Radovich.

Koliko sam uzbuđen zbog ovogodišnjih devet nominacija u Americi, toliko sam uzbuđen da konačno mogu pokazati svoj rad hrvatskoj publici i to u dokumentarnoj seriji Barakude koju produciram u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim savezom i reprezentacijom. Dokumentarci su bez sumnje moj najdraži izbor, žanr koji najbolje radim i s kojim sam imao najviše uspjeha u Americi. Nadam se da će serijal Barakude biti neodoljiv i dinamičan te da će se svidjeti hrvatskoj publici – izjavio je producent.

Linker
26. travanj 2024 02:28