TRUDNA MILIJUNAŠICA

Petra Ecclestone čeka prvo dijete?

Petra Ecclestone (23), mlađa kći većinskog vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i njegove bivše supruge Slavice Radić, očekuje prvo dijete sa suprugom Jamesom Stuntom (27), poduzetnikom za kojeg se prošle godine udala u Italiji na vjenčanju vrijednom 12 milijuna funti. Sretnu je vijest Petra, prema pisanju The Dailyja, podijelila s prijateljima.

Petra je ranije naglasila kako želi biti mlada mama i imati mnogo djece, a u skladu s tradicionalnim obiteljskim nagnućim preuzela je i suprugovo prezime.

– Osjećala bih se neprirodno da to nisam učinila. Pravilno je da djeca nose prezime svoga oca – objasnila je Petra.

Nadolazeća prinova imat će dovoljno prostora za igru budući da se obitelj smjestila u losangeleskoj vili sa 123 sobe, od kojih je 14 spavaćih. Riječ je o bivšem domu producenta Aarona Spellinga građenom u stilu francuskog dvora i najvećoj kući na širem području Los Angelesa, poznatoj pod imenom “The Manor”.

– Ovo je baš udobna obiteljska kuća – komentirala je Petra svoj dom u kolovozu pri useljenju.

Petrina sestra Tamara (28) koja je nedavno zbog preljuba prekinula vezu s Omarom Khyamijem mogla bi pozavidjeti sestri na obiteljskoj idili, tim više što je i njihov otac nedavno ponovno uplovio u bračnu luku . No Tamarin koncept veze ionako je oduvijek bio ponešto drugačiji.

Linker
30. travanj 2024 08:17