NEUSPJELI POKUŠAJ

Petra Ecclestone požalila što je objavila svoju fotografiju s vjenčanja

Osam mjeseci nakon što se udala za londonskog biznismena Jamesa Stunta, bogata nasljednica Petra Ecclestone napokon je otkrila da je uzela suprugovo prezime te kako je izgledala kao mladenka, ali izgleda da je odmah i požalila zbog toga.

Naime, Petra Stunt otvorila je u utorak, 11. travnja, profil na društvenoj mreži Twitter, a za profilnu sliku iskoristila je fotografiju sa svojeg vjenčanja na kojoj pozira u raskošnoj vjenčanici Vere Wang, vrijednoj 80 tisuća funta. Na fotografiji je u zagrljaju svojega supruga Jamesa, a idiličnu atmosferu upotpunjuje i prekrasan pejzaž iza njih.

Foto: Petra Stunt/Twitter

Ipak, samo dan nakon što je debitirala na Twitteru, a na tome joj je čestitala i njezina starija sestra Tamara , inače iskusna tviterašica, Petra je odlučila izbrisati svoj profil. U tome ju nisu uspjeli spriječiti ni brojni sljedbenici, kojih se u vrlo kratkom vremenu skupilo više od 2500. Iako nije poznato zašto je bogatašica odustala od Twittera, pretpostavlja se da je to zbog negativnih komentara koje je njezina fotografija prouzročila u britanskim medijima, koji su s veseljem dočekali mali uvid u njezinu privatnost.

Mladenci su se vjenčali u monumentalnom zamku Odescalchi pokraj Rima, a ekstravagantno vjenčanje navodno je stajalo više od 12 milijuna funti. Kći bivše hrvatske manekenke Slavice Radić i britanskog milijardera Bernieja Ecclestonea nije štedjela tatin novac kada je u pitanju ulazak u brak, a listu uzvanika upotpunile su sestre Paris i Nicky Hilton te Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, i njezine kćeri, princeze Beatrice i Eugenie.

Nakon vjenčanja, Petra i James Stunt preselili su se iz Lodnona u Beverly Hills, gdje su postali jedni od redovitih posjetitelja luksuznih klubova.

Linker
29. travanj 2024 23:53