RASTROŠNO VJENČANJE

Petra Ecclestone: Predbračni ugovor nije ideja mojih roditelja

Slatka mala bogatašica Petra Ecclestone (22) na vlastitom se vjenčanju želi osjećati kao kraljica, a njezini roditelji Bernie (80) i Slavica (53) ne žale novca kako bi udovoljili i toj želji svoje mlađe kćeri koja će se posljednjeg vikenda u kolovozu udati za londonskog biznismena Jamesa Stunta (28). Petra će postati gospođa Stunt unutar monumentalnih zidina zamka Odescalchi pokraj Rima, jednog od najljepših feudalnih zdanja u Europi.

Grandiozan dvorac iz 15. stoljeća na obali jezera Bracciano kroz povijest je bio utočište mnogim papama, prinčevima i kraljevima, u prošlom stoljeću u njemu su se snimali horor-filmovi, a 2006. u Castelu Odescalchi vjenčali su se Tom Cruise i Katie Holmes. Petra Ecclestone bez lažne skromnosti najavljuje da će njezino vjenčanje biti deset puta raskošnije od pira slavnog holivudskog para.

Ecclestoneovi su zamak unajmili na tri dana, koliko će trajati Petrina svadba na kojoj se očekuje 300 uzvanika kojima su osobno uručene pozivnice upakirane u pozlaćene kutije s tri mirisne svijeće ukrašene obiteljskim monogramom. Svijeće će se paliti tijekom obreda, a simboliziraju zajedništvo mladenaca i spajanje dviju obitelji. Mladenci će se vjenčati u crkvici unutar zamka, no kako Petra nije bila krštena, pišu britanske novine, požurila je to obaviti prije svadbe u jednoj anglikanskoj crkvi u Londonu, a njezinu duhovnom preporodu nazočili su samo zaručnik James i mama Slavica. Uoči vjenčanja zaručnici su potpisali i predbračni ugovor po kojem će, dođe li do razvoda, svakome ostati njegova imovina.

– Bila je to Jamesova ideja, moji roditelji nemaju ništa s tim – kaže Petra. – Mislimo da je razborito zaštititi i moju i njegovu imovinu.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o vječanju Petre Ecclestone pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 867) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 18:07