DIZAJNERSKI KOMADI

Petra Ecclestone: U Hrvatsku šaljem svoje stare cipele

Nakon što se Petra Ecclestone (22), mlađa kćer milijardera i vlasnika Formule 1 Bernija Ecclestonea (80), udala za londonskog biznismena Jamesa Stunta (28) na glamuroznom i raskošnom vjenčanju vrijednom pet milijuna funti, sve češće je u središtu medijskog interesa. Zanimanje se povećalo otkad se sa svojim novopečenim suprugom preselila u Los Angeles, u ogromnu vilu sa 123 sobe i 27 kupaonica, koju je ‘vrlo povoljno’ kupila od udovice televizijskog producenta Aarona Spellinga. U velikom intervjuu za britanski Telegraph lijepa Petra govori o svom životu nakon vjenčanja, otkrivajući što za nju znači Hrvatska, domovina njene majke Slavice Radić .

Petra priznaje da je Slavica uvijek odgajala kćeri tako da budu čvrsto na zemlji te je zato izbjegavala pomoć dadilja, ali i redovito vodila nju i njenu sestru Tamaru u Rijeku kako bi upoznale svoju rodbinu.

– Moja baka je radila na tražnici, na štandu s voćem i povrćem. Našoj mami je bilo jako važno pokazati nam odakle potječemo – otkriva Petra.

Njeni roditelji su se 2009., nakon 24 godine braka, razveli, a atraktivna bogatašica priznaje kako taj događaj nije baš lako podnijela.

– To je bilo najteže razdoblje u mom životu.

I dok njen otac i nakon razvoda svakog ljeta svraća u Hrvatsku, barem na nekoliko dana, Petra i Tamara sa svojim dečkima biraju neka nova mjesta za odmor, no to ne znači da je zaboravila Lijepu našu. Naime, njena najveća slabost je dizajnerska odjeća, a pronašla je način kako da se ‘riješi’ cipela koje više ne nosi.

– Svaka tri do četiri mjeseca pošaljem za Hrvatsku ogromne pakete u dobrotvorne svrhe – otkriva Petra te na novinarovo pitanje znači li to da u jednom malom hrvatskom selu sve žene nose louboutinke, odgovara sa smiješkom i hihotanjem ‘da’.

Što se tiče njenih bračnih planova, otkrila je da prije 30-e želi troje ili četvero djece, što trenutno nadoknađuje kupovinom pasa. Otkrila je i da pokreće svoju kolekciju torbica te da se nada kako će se prodavati diljem svijeta. Ipak, ne želi da je cijeli svijet misli da po cijele dane samo troši očev novac.

– Ja sam poput njega. Ne mogu se zamisliti da se probudim i ne radim baš ništa. Ne trebam raditi, ali sam ipak to izabrala. Zar ljudi zaista misle da ne znam koliko sam privilegirana i sretna zbog svega što su moji roditelji postigli? Samo pokušavam biti uspješna. Iako znam da nikada neću biti uspješna kao moj otac, voljela bih da moji roditelji budu ponosni.

Linker
28. travanj 2024 07:35