SLAVICA ECCLESTONE

Petra me savjetuje što odjenuti

Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, koju je posjetila zbog koncerta Miše Kovača u zagrebačkoj Areni, na koji ju je pozvao obiteljski prijatelj Zlatko Mateša, Slavica Ecclestone posjetila je sisačku modnu kuću Siscia. Naime, bivša supruga vlasnika Formule 1, htjela se uvjeriti u profesionalnost modne kuće u kojoj će se uskoro početi šivati luksuzna muška odjeća koju je dizajnirala njena mlađa kći Petra (20).

– Obišle smo sve pogone i Petra se uvjerila da je riječ o vrhunskoj tvrtki kojoj s punim povjerenjem može prepustiti zahtjevnu proizvodnju odjeće Form – kaže Slavica Ecclestone, koja je kćer dopratila u Sisciju.

“Friško” razvedena od jednog od najbogatijih ljudi na svijetu (njihov 25-godišnji brak razvrgnut je početkom ožujka u samo 58 sekunda) Slavica u 51. godini izgleda fantastično: u Sisciji se pojavila odjevena u crnu minihaljinu i u čizmama visokih potpetica. I dok je vrlo pričljiva kad je riječ o Petri, baš kao i starijoj kćeri Tamari (24), o sebi i svom životu nakon razvoda ne želi govoriti. Slavica ne skriva koliko je zadovoljna što je ljubav prema svojoj domovini prenijela na kćeri te što je jedna od njih s Hrvatskom uspostavila i poslovne veze. Petrine kreacije, namijenjene muškarcima profinjena ukusa i dubokog džepa, dosad su se šivale u Italiji.

– Moja kći ima dobro oko za detalje i imponira mi svojim odjevnim stilom. U nju se potpuno pouzdajem kad idemo u shopping, i uvijek mi da dobar savjet što trebam nositi, a što izbjegavati – kaže Slavica Ecclestone, koja se sa svojim kćerima – kad su u Londonu – viđa gotovo svaki dan, no sve rjeđe putuju zajedno.

Snježana Dragojević Harapin

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više o posjetu Slavice i Petre Ecclestone Hrvatskoj pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 746 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 08:02