ISPALI IMENJACI

Petreković i Husar podbacili, Navojec i Kindl uvjerljivo najbolji

U prošloj emisiji natjecanja Zvijezde pjevaju ispali su Boris Mirković i Maja Blagdan, a treća emisija nije bila dovoljno sretna za Marija Petrekovića i Mariju Husar, koji svojom izvedbom pjesme “Teške boje” autora Gorana Bareta nisu bili najgori po žiriju, ali ih publika nije podržala. Sa druge strane žiri je bio najviše zadovoljan izvedbom pjesme iz mjuzikla “Guslač na krovu” u interpretaciji Gorana Navojeca i Ivane Kindl, a i publika ih je nagradila glasovima.

– Isključeni su telefoni u Bjelovaru i janjevačkoj Dubravi, zato smo izgubili – komentirao je Petreković ispadanje iz showa. Jednako dobru izvedbu imala je i druga sestra Ivana Husar, koja je sa Nikšom Kušeljem otpjevala “Aidu” iz istoimenog mjuzikla. Uvjerljivo najmanje bodova imali su Tamara Loos i Alen Nižetić sa pjesmom “All right now”, no njihov scenski nastup donio im je dovoljno glasova publike da se spase. Nešto bolji bili su Marija Borić i Giuliano sa pjesmom “Posoljeni zrak i prolivena tinta”, čiji autor je Gibonni. Jednako dobri bili su Mila Elegović i Ervin Baučić u izvedbi pjesme “I was made for loving you baby” grupe Kiss.

Poslastica na kraju večeri bila je Iva Visković sa pjesmom “Feeling good”, čija izvedba je oduševila mnoge prisutne. Poslušajte i pogledajte njihove izvedbe:

Tamara Loos i Alen Nižetić

Nikša Kušelj i Ivana Husar

Mila Elegović i Ervin Baučić

Marijo Petreković i Marija Husar

Marija Borić i Giuliano

Goran Navojec i Ivana Kindl

Linker
26. travanj 2024 19:31