EKSKLUZIVNI VIDEO: BEYONCE

Pjesma na dalmatinskoj fešti

Američkapjevačica Beyonce, koja je sa suprugom Jaz Z-jem i pratnjom krstarila Jadranom na jahti Va Bene (u vlasništvu Erica Claptona), nakon Dubrovnika, Cavtata, Mljeta i Korčule, prošli je petak provela na Braču. Stanovnici Milne zapazili su je na večeri u restoranu Ambienta, nakon koje je odlazeći prema marini naletjela na raspjevane bračke kazalištarce.

– Došla je do nas sa suprugom i osobnim čuvarom baš dok smo pjevali “Zbogom, Dalmacijo”. Naša Lucija Martinović pozvala ih je za naš stol, a ja sam Beyonce objasnila da smo mi glumci-amateri s Brača. Otpjevali smo joj “Viva Croatia”, “Dva Bračanina”, a naučili smo je i staru dalmatinsku pjesmu “Ona je meni rekla”. Pet minuta smo joj ponavljali stihove, a onda je zapjevala s nama – priča Martina Rendić, predsjednica Kazališne družine, koja radi u Turističkoj zajednici Supetra.

A kako je izlegadala “ta divna bračka noć” u kojoj je Beyonce zapjevala, pogledajte u ekskluzivnom videu:

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u novom broju magazina Gloria (br. 764) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
04. svibanj 2024 19:23