TEREZA KESOVIJA

Pjesma za unuku

Nisam namjeravala slaviti rođendan, jer nakon pedesete i nema baš puno razloga za slavlje. Ali ipak sam to učinila na nagovor svoje djece, koja su to silno željela, i moram priznati da mi je drago što sam ih poslušala. Jer večeras se uistinu osjećam posebno – tim je riječima estradna diva Tereza Kesovija pozdravila svojih sedamdeset čestitara, koji su prošloga tjedna došli na proslavu njezina 70. rođendana u restoran Skenderica u zagrebačkim Remetama.

Veselo društvo slavilo je uz glazbu Zvonka Bogdana, ali i brojnih gostiju koji su se prihvatili mikrofona, pa su tako zapjevali Miro Ungar i Davor Štern, ali i Terezin sin Alan. Naravno, zapjevala je i sama Tereza, koja je gostima podarila pjesmu “Zaustavi vrijeme”, a u cijelom tom slavlju sjetila se još jednog nedavnog rođendana.

U jednom trenutku Tere je svoje prijatelje podsjetila da je njezina unuka Mila nedavno postala punoljetna, pa su i njoj zapjevali “Lijepo ime Mila, Mila…”. Mlada Mila, koji ima bakine oči, tako je svoje slavlje spojila s bakinim u čemu je uživala cijela obitelj.

Više o proslavi Terezinog 70. rođendana pročitajte u tiskanom izdanju Glorije broj 718 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
27. travanj 2024 00:23