Marko Gracin/Novi List/EPH; Ranko Suvar/EPH; Duje Klaric/EPH
KONCERTI NA DAN ŽENA

Pjesma za žene

Dan posvećen ženama obilježila su tri koncerta vrhunskih vokala. Zagrepčanke, Splićanke i Riječanke uživale su u ljubavnim pjesmama Tonyja Cetinskog, Massima Savića i Damira Kedže.

Zajedno s publikom, koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Gripe u Splitu, Massimo je izveo nove i stare hitove iz 30-ak godina duge karijere, a na pozornici su mu se pridružili komorni ansambl Zagrebački solisti i saksofonist Igor Geržina.

FOTO: Duje Klaric/EPH

FOTO: Duje Klaric/EPH

Tony Cetinski svojim je koncertom u zagrebačkoj Areni proslavio 25 godina uspješne karijere, a nastup je posvetio svim ženama.

– Želim da u politici, sportu, glazbi i ostalim sferama društva bude još više žena, ali i još više muškaraca koji se ne plaše ženskih snaga – poručio je omiljeni pjevač i zapjevao hitove “Kad žena zavoli”, “Opet si pobijedila”, “Neka te odvede”, “Od milijun žena”, a na pozornici su mu se pridružili Jure Brkljača, Alen Bičević i Bruno Banfić, natjecatelji The Voice-a, s kojima je otpjevao pjesmu “Za ljubav treba imat dušu”.

FOTO: Ranko Suvar/EPH

FOTO: Ranko Suvar/EPH

Riječanke su za Dan žena počašćene koncertom Damira Kedže i njegovim gostima – pjevačicom Tinom Vukov, ruskom elektrofunk grupom Guru Groove Fundation i makedonskim pjevačem Davidom Temelkovom.

FOTO: Marko Gracin/Novi List/EPH

FOTO: Marko Gracin/Novi List/EPH

Linker
19. travanj 2024 14:59