HUMANE ZVIJEZDE

Pjevači snimili pjesmu s bolesnim mališanima

Zajedničkim snagama zvijezda estrade, Ivane i Marije Husar , Jelene Radan , Luke Nižetića i Jacquesa Houdeka te malenih, ali srčanih pacijenata sa Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb – Klaićeva snimljena je pjesma i spot za pjesmu “I to sam ja”. Autorica pjesme koja slavi nadu u bolje sutra je Suzana Paša , članica udruge Ljubav na djelu.

– Zahvalan sam ovoj izuzetnoj djeci što su mi dali priliku da im se pridružim u stvaranju jednog novog prijateljstva punog nade i života. Bilo je divno vidjeti kako su, iako neki od njih na teškim terapijama i kritičnim stadijima bolesti, iz punog srca pjevali i plesali, i nama velikima dali snagu i mnogo pozitivne energije – opisao je Houdek dojmove sa snimanja spota.

Udruga Ljubav na djelu upravo ovom pjesmom započinje veliki humanitarni projekt kojim prikuplja sredstva za uređenje Odjela hematologije i onkologije u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb – Klaićeva, te poboljšanje uvjeta kako bi djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima omogućili dostojno liječenje i boravak u bolnici.

Linker
19. travanj 2024 09:17