ŠESTA SEZONA

Počelo specijalno izdanje showa 'Zvijezde pjevaju'

Jučer, 7. siječnja, počelo je specijalno izdanje HTV-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju’ u kojem gledatelji imaju prilike vidjeti nove nastupe nekih od najuspješnijih kandidata iz prethodnih pet sezona emisije koji su ove godine dobili nove mentore. Osim što trebaju dokazati žiriju, u kojem sjede Vanna , Ksenija Erker , Martina Tomčić i Rajko Dujmić , da se dobro snalaze u pjevačkim vodama, o njihovoj sudbini odlučivat će i glasovi gledatelja. ove sezone u finalu gledat ćemo čak tri para pa će napetost sigurno biti veća.

Goran Navojec i Ivana Kindl Za svoj prvi nastup popularni glumac i njegova mentorica odabrali su pjesmu Louisa Armstronga ‘What a Wonderful World’ s kojom su osvojili ‘mršavih’ 23 boda. Goran Navojec u drugoj sezoni showa zapažene rezultate je postizao s Marijom Husar, a ovaj nastup ocijenila je Vanna riječima:

– Dogurati do kraja za vas uopće nije nedostižno, samo morate puno vježbati.

Mila Elegović i Ervin Baučić – Sve u svemu, pokazivali ste energiju Tine Turner, iako ste mogli i više – izvedbu hita ‘The Best’ opisala je Vanna, a par je dobio ukupno 24 boda od žirija, koji je pohvalio i vizualni nastup glumice. Podsjetimo se, Mila je u drugoj sezoni showa nastupala s Jacquesom Houdekom, kojeg ove sezone nećemo gledati na pozornici.

Nikša Kušelj i Ivana Husar Nastup pobjednika druge sezone ‘Zvijezde pjevaju’, do čega je dogurao s Ivanom Kindl, žiri je komentirao riječima ‘lijepo, ali pompozno’, iščekujući neku ležerniju izvedbu glumca. Kušelj i Husar za svoju interpretaciju pjesme ‘You Raise Me Up’ Josha Grobana dobili su ukupno 27 bodova od žirija.

Tamara Loos i Alen Nižetić Čini se da se popularna voditeljica bolje snalazila sa svojim prijašnjim partnerom Markom Toljom, a jučerašnju izvedbu hita iz osamdesetih ‘Nothing’s Gonna Stop Us Now’, za koju su dobili najmanje bodova – tek 21, komentirala je Martina Tomčić riječima:

– Meni je generalno nedostajalo snage i bilo je dosta plitko otpjevana, ovdje mi se Tamara baš i nije snašla.

Mario Petreković i Marija Husar Novi pjevački par prisjetio se svojih srednjoškolskih dana pjesmom ‘You’ Ten Sharpa, za koju su dobili 27 bodova, čime je komičar pokazao da mu nova partnerica odgovara baš kao i prethodna, Ivana Kindl.

– Mislim da je Mario prvi kandidat večeras koji pokazuje kako nastavlja tamo gdje je stao s prošlom partnericom – rekla je Martina Tomčić, zatraživši od njih da sljedeći put pokažu još više.

Marija Borić i Giuliano Pobjednica pete sezone, u kojoj je nastupila s Edvinom Baučićem, nije se posebno iskazala u prvoj emisiji specijalnog izdanja ‘Zvijezde pjevaju’, usprkos činjenici da je sa svojim novim partnerom za izvedbu pjesme ‘What A Feeling’ prikupila 27 bodova. Martina Tomčić rekla je da je vokalno sve bilo sjajno odrađeno, ali da im je ‘neodstajalo snage i interpretacije’ te da je zato bilo ‘dosadno’. Marija Borić pokušala se opravdati time što je pjesma skraćena za više od pola, ali žiri nije uvažio njene argumente.

Boris Mirković i Maja Blagdan Posljednji par zaključio je pjevačku večer baladom Dolly Parton i Kennyja Rogersa, što je komentirao Rajko Dujmić:

– Super mi je, ja inače volim ovu pjesmu.

Stara Borisova partnerica Ivana Husar sigurno je bila ponosna na njegovu izvedbu, no par će morati naporno vježbati jer su dobili samo 25 bodova od žirija.

Linker
19. travanj 2024 08:49