SCARLETT JOHANSSON

Podlegla holivudskom teroru

Američka glumica Scarlett Johansson (24) pristala je otići na dijetu koje se pridržavala i holivudska zvijezda Gwyneth Paltrow. Zvijezda filmova “Izgubljeni u prijevodu” i “Vicky Cristina Barcelona” izgubila je 6 i pol kilograma otkad je počela vježbati s oskarovkom uz koju glumi u novom filmu “Iron Man 2”.

-Njih dvije zajedno su svakodnevno vježbale s Gwynethinom osobnom trenericom Tracy Anderson. Scarlett se u zadnje vrijeme kloni ugljikohidrata i rezultati su vidljivi – izjavio je jedan od članova filmske ekipe koja snima nastavak akcijskog hita nastalog prema strip predlošku.

Senzualna Scarlett navodno je odlučila izgubiti nekoliko kilograma pošto je priznala da je hvata strah od gubitka uloga zbog mlađih, atraktivnijih glumica.

-Ona je uvijek bila zadovoljna svojim oblinama, ali u zadnje vrijeme osjeća pritisak da skine malo “viškova”. Zna da je u ovom svijetu očekuje natjecanje s mlađim, ljepšim i sve mršavijim glumicama – objasnio je njezin bliski prijatelj.

Glumica je prije tvrdila da voli svoje tijelo te da nema namjeru ići na dijete. Iako i dalje nije promijenila mišljenje – da ne mora biti mršavija da bi bila seksi – očito ju je holivudski teror ljepote i vječne mladosti natjerao da malo redefinira stavove.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 00:38